" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO




dimecres, 4 de setembre del 2013

Petit Artista / Pequeño artista

    De vegades els infants venen a casa carregats de dibuixos; els fa il·lusió ensenyar als seus pares el que han fet a l'escola. Van adquirint noves habilitats i la motricitat fina cada cop està més desenvolupada, permetent-los convertir-se en els nostres petits artistes.


    Una bona manera de crear un espai on exposar-los, i no enganxarlos amb cinta adhesiva, és comprar un cable d'acer per cortines amb dos suports i pinces per poder-hi penjar els dibuixos. D'aquesta manera els podreu anar canviant sense fer malbé la paret. El podreu trobar a la vostra botiga de confecció de cortines, a Ikea i segurament en alguna ferretería.

    Si l'infant té accés a aquest expositor, es sentirà part activa del projecte i podrá participar renovant la seva exposició particular amb o sense el vostre ajut.

El resultat:

                                                    Via: The Style files

    Si us agrada un estil diferent podeu fer-ho d'altres maneres. Una podría ser col·locant dos penjadors, l'estil del qual heu de triar (rustic, contemporani, vintage...) i lligar de suport a suport una cinta, un cordill, ràfia etc...I les pinces també de mil maneres: pinces de fusta, metal·liques, iguals o diferents.

     A menudo, los niños vienen a casa cargados de dibujos; les hace ilusión mostrar a us padres lo que han hecho en la escuela. Van adquieriendo nuevas habilidades y la motricidad fina cada vez está mas desarrollada, permitiéndoles convertirse en nuestros pequeños artistas.
 
    Una buena manera de crear un espacio dónde exponerlos, y no tener que pegarlos con cinta adhesiva, és comprar un cable de acero para cortinas con dos soportes y pinzas para colgar los dibujos. De este modo podeis ir cambiando los dibujos sin estropear la pared. Lo podeis encontrar en vuestra tienda de confección de cortinas, en IKEA y seguramente en alguna ferretería.

    Si lo colgais a una altura accesible para vuestro hijo, se sentirá parte activa del proyecto y podrá participar en la renovación de la exposición de dibujos con o sin vuestra ayuda. 

    Si os gusta un estilo diferente podeis hacerlo de otras maneras. Una podria ser colocando dos colgadores, el estilo de los cuales podeis escoger ( rústico, contemporáneo, vintage...) y atar de soporte a soporte, una cinta, un cordel, ráfia etc...Y las pinzas también de mil maneras: pinzas de madera, metálicas, iguales o diferentes.