" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO




diumenge, 6 de setembre del 2015

Experimentant amb paper / Experimentando con papel




     El paper pot canviar la seva aparença, mida i textura si el mullem, si el posem sota la llum del sol, si l'estripem, si l'arruguem...un mon de possibilitats que l'infant pot anar esbrinant mentre juga. Us imagineu nedant al menjador de casa entre un mar de papers de seda de colors? o que divertit pot ser desenrotllar una bobina de paper de w.c?



EXPERIMENTANDO CON PAPEL

 El papel puede cambiar su apariencia, medida y textura si lo mojamos, si lo ponemos bajo la luz del sol, si lo rasgamos, si lo arrugamos...un mundo de posibilidades que el niño puede ir descubriendo mientras juega. ¿ Os imaginais nadando en el salón de casa entre un mar de papeles de seda de colores? ¿ o que divertido puede ser desenrollar un rollo de papel de w.c?