" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
dissabte, 29 de juliol de 2017

Juguem a fer fòssils / Jugamos a hacer fósiles

    
    Després de visitar un munt de vegades el Museu Blau i en concret l'exposició "Spinosaurus, el gegant perdut del cretaci", vam decidir crear els nostres propis fòssils.

    Què es un fòssil? Els fòssils són restes d’organismes vius que van viure en d'altres èpoques i que han conservat la seva forma en roques, generalment sedimentaries, per efecte d'un procés bioquímic. També es consideren com a fòssils les restes de la seva activitat, com les seves petjades, els rastres, els habitatges, les defecacions, etc.

    El procés de l'activitat no és gaire complicat, només cal un bloc d'argila, en aquest cas argila blanca, i qualsevol animal de joguina, restes de plantes, petxines, etc...pressionem sobre l'argila i voilà! 

    Tras visitar muchas veces el Museu Blau y en concreto la exposición "Spinosaurus, el gigante perdido del cretáceo", decidimos crear nuestros propios fósiles.

    ¿Qué es un fósil? Los fósiles son restos de organismos vivos que vivieron en otras épocas y que han conservado su forma en las rocas, generalmente sedimentarias, por efecto de un proceso bioquímico. También se consideran como fósiles los restos de su actividad, como sus huellas, rastro,  hábitats,  defecaciones, etc.

    El proceso de la actividad no es muy complicado, solo hace falta un bloque de arcilla, en este caso arcilla blanca y cualquier animal de juguete, restos de plantas, conchas, etc...presionamos sobre la arcilla y ¡voilà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada