" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
dilluns, 15 de maig de 2017

Regal per la mare / Regalo para mamá

    
    Després de visitar els magnífics jardins del Parc de Cervantes, on s'ha cel·lebrat el 17è Concurs Internacional de Roses Noves, se'ns ha acudit un regal per la mare. El petit que cuido i jo hem estat gaudint d'una passejada entre roses precioses i molt perfumades; a cada pas que fèim, trobavem pètals de rosa caiguts i els hem anat recollint.  

    Ja a casa, hem agafat un pot de vidre que teniem per reciclar i l'hem omplert amb els pètals. Un cordill, una branqueta de romaní i la foto del petit collint els pètals, son la decoració d'aquest magnífic perfum...quina bona olor! Un bon regal ecològic pel dia de la mare.


    Tras visitar los magníficos jardines del Parque de Cervantes, donde se ha celebrado el 17º Concurso Internacional de Rosas Nuevas, se nos ha ocurrido un regalo para mamá. El pequeño que cuido y yo hemos estado disfrutando de un paseo entre rosas preciosas y muy perfumadas; a cada paso que dábamos, encontrábamos pétalos de rosa caidos y los hemos ido recogiendo.

   Ya en casa, hemos cogido un tarro de vidrio que teníamos para reciclar y lo hemos llenado con los pétalos. Un cordel, una ramita de romero y la foto del pequeño recogiéndo los pétalos, son la decoración de este magnífico perfume...¡que bien huele! Un buen regalo ecológico para el dia de la madre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada