" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
dimecres, 10 de maig de 2017

Chris Haughton    Si encara no coneixeu els contes per infants d'en Chris Haughton, us recomano que hi feu un cop d'ull. Son contes amb una il·lustració molt senzilla, colorida i expressiva; es entendora als ulls de qualsevol i crec que no deixa indiferent. Es quasi bé una il·lustració feta amb ombres, sense gaire detall però amb molt de color.

    En quant a la part escrita, fa servir la repetició: una mateixa frase o exclamació apareix al final de cada acció, provocant en l'infant l'enorme desig d'arribar a aquella pàgina determinada que ja coneix i així,  anticipar-se a l'adult i per dir-la en veu alta amb una enorme rialla. 

   Aquests contes, estan traduits a molts idiomes i es podent trobar en un format petit amb pagines rígides o en format mes gran i pagines d'un gruix estandard. Si voleu coneixer més l'obra i la trajectoria de l'autor, us convido a entrar al seu web.


    
    Si aún no conoceis los cuentos para niños de Chris Haughton, os recomiendo que echeis un vistazo. Son cuentos con una ilustración muy sencilla, colorida y expresiva; es fácil de entender y creo que no deja indiferente. Parece una ilustración hecha a base de sombras, sin mucho detalle pero con mucho color. 

    En cuanto a la parte escrita, utiliza la repetición: una misma frase o exclamación aparece al final de cada acción, provocando en el pequeño un enorme deseo de llegar a esa determinada página que ya conoce y así, anticiparse al adulto para decirla en voz alta con una enorme sonrisa.

    Estos cuentos, estan traducidos a muchos idiomas y pueden encontrarse en formato pequeño con las paginas rígidas o en formato mas grande y páginas de un grueso estandard. Si quereis conocer mas la obra y trayectoria del autor, os invito a entrar en su web.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada