" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
diumenge, 11 de desembre de 2016

Cuineta de cartró muntada a partir d'un banc Molger

 
    Aquest any he fet una adaptació de la cuineta de cartró http://monpetitbloc.blogspot.com.es/2014/03/cocinita-de-carton.html . A l'habitació de joc on passem bones estones hi tenia el banc d'ikea Molger, que em servia per emmagetzemar joguines i tenir-hi un petit equip de música. Si em plantejava fer la cuineta com un element a part, l'habitació s'anava omplint cada cop mes; així, vaig pensar que folrar el banc seria una bona opció i en cas de necessitar el banc, la cuineta surt fàcilment per la part superior.
    Les caixes de cartró grans em van servir per folrar l'estructura i amb les mes petites vaig fer un rebost molt coquetó; els fogons estan fets amb goma EVA i els comandaments amb taps d'ampolla. Amb una mica d'imaginació i adaptant-se al que tenim per casa, podem fer una cuina ben bonica. Us animeu?


COCINITA DE CARTÓN MONTADA A PARTIR DE UN BANCO MOLGER

    Este año he hecho una adaptación de la cocinita de cartón  http://monpetitbloc.blogspot.com.es/2014/03/cocinita-de-carton.html . En la habitación de juego dande pasamos grandes momentos tenia un banco de ikea Molguer, que me servía para almacenar juguetes y sobre el que colocar un pequeño equipo de música. Si me planteaba hacer la cocinita como elemento a parte, la habitación se iba llenando cada vez mas; así, pensé que forrar el banco sería una buena opción  y en caso de necesitar el banco, la cocinita sale facilmente por la parte superior. 

    Las cajas de cartón grandes me sirvieron para la forrar la estructura y con las mas pequeñas hice una mini alacena; los quemadores estan hechos con goma EVA y los mandos con tapones de botella. Con un poco de imaginación y adaptándonos a lo que tenemos en casa, podemos hacer una cocina muy bonita. ¿Os animais? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada