" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO




dilluns, 25 de juliol del 2016

Positiu - Negatiu

- Pintura de dits
- Esponges
- Pinzells
- Brotxa d'afaitar
- Cartolina

    Per aconseguir que les flores centrals quedessin blanques, vam retallar la forma de les flors en una altra cartolina i les vam enganxar amb una mica de cinta sobre la cartolina base per pintar. La Zoe, de 22 mesos, va disfrutar una estoneta pintant i en acabar, vam desenganxar les flors retallades. El resultat es un fons blanc amb les tres flors sense pintar, i les flors pintades sense fons.

POSITIVO - NEGATIVO

- Pintura de dedos
- Esponjas
- Pinceles
- Brocha de afeitar
- Cartulina

    Para conseguir que las flores centrales quedasen blancas, recortamos la forma de las flores en otra cartulina y las pegamos con un poco de celo sobre la cartulina base para pintar. Zoe, de 22 meses, disfrutó un ratito pintando y al acabar, despegamos las flores recortadas. El resultado es un fondo con las tres flores sin pintar, y las flores pintadas sin fondo.