" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
divendres, 22 d’abril de 2016

Sant Jordi 2016

    Aquests son els contes que he regalat ultimament als petits que conec. Segons m'expliquen els seus pares han estat tot un èxit:

    "Les princeses també es tiren pets" em va semblar molt divertit; la Laura té dubtes sobre una història que ha sentit a classe on asseguren que la Ventafocs es tirava pets. En demanar-li al seu pare, aquest li descobrirà el llibre secret de les princeses i coneixerà com van anar en realitat algunes històries que tots coneixem d'una altra manera. Riureu molt! També en castellà.

    "The Gruffalo" es la historia d'un ratolí que, durant un passeig pel bosc i en trobar-se un seguit d'animalons, s'inventa una història on apareix un gruffalo. El que no sap es que aquest èsser monstruós, apareixerà en el seu camí i... què farà el ratolí? Un relat divertit, en anglès, català o castellà. Te una estructura repetitiva ideal per nens petits.

    A "La montaña de libros mas alta del mundo" en Lucas està convençut que ha nascut per volar. Ho aconseguirà? potser a través dels llibres trobarà una altra manera. També en català.

    "Mi nueva casa" el vaig comprar pensant en una petita que sentia tristor per deixar el pis on havia viscut des del seu naixement. Una familia decideix canviar de casa i el protagonista descobrirà que els canvis, tot i que fan por, poden ser una gran aventura. Tambè en català.


    Si voleu conèixer un personatge digne de rivalitzar amb la nostra estimada Mafalda, tot i que d'una altra manera, us presento la Olivia. Les seves històries son molt divertides, es una porqueta amb moltíssima personalitat, imaginació i les idees molt clares. Hi ha diversos llibres, per grans i petits. Es única!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada