" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
dilluns, 19 de desembre de 2016

Petjades de la natura / Huellas en la naturaleza

Activitat feta amb un nen de 19 mesos / 
Actividad hecha con un niño de 19 meses
    Les nostres passejades pels parcs de Barcelona son molt profitoses. En una de les visites que hem fet aquest any al Jardí Botànic, vam gaudir recollint fruits i fulles caigudes dels arbres. 

    Si us agrada buscar tresors com a nosaltres podeu fer un collage sobre una base de fang que s'eixuga a l'aire. El resultat es molt bonic, amb les petjades d'alguns fruits sobre el fang i d'altres que varem deixar enganxats.
    I si voleu un resultat més artistic, sempre podeu pintar-lo; amb pintura esmaltada queda fantàstic!

HUELLAS EN LA NATURALEZA

    Nuestros paseos por los parques de Barcelona son muy provechosos. En una de las visitas que hemos hecho este año al Jardín Botánico, disfrutamos recogiendo frutos y hojas caidas de los árboles.

    Si os gusta buscar tesoros como a nosotros podeis hacer un collage sobre una base de arcilla que se seca al aire. El resultado es muy bonito, con las huellas de algunos frutos sobre la arcilla y otros que dejamos pegados.

    y si quereis un resultado mas artístico, siempre podeis pintarlo; ¡con pintura esmaltada queda fantástico!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada