" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
dissabte, 28 d’abril de 2018

Pintar amb els peus / Pintar con los pies

    Ara que arriba el bon temps i ja no cal tenir la calefacció en marxa, es hora de pintar amb els peus o amb tot el cos. Només cal pintura de dits, empaperar bé el terra i si voleu una mica de música. En aquesta sessió vam escoltar "Singin' in the rain", una peça que ens fa ballar sense parar.

    Vigileu, que rellisca! Amb nens més petits es pot fer servir iougurt natural tenyit amb colorants alimentaris.

Activitat feta amb un nen de 3 anys. 
 

    Ahora que llega el buen tiempo y no hace falta tener la calefacción en marcha, és hora de pintar con los pies o con todo el cuerpo. Solo hace falta pintura de dedos, empapelar bien el suelo y si queréis, un poco de música. En esta sesión escuchamos "Singin' in the rain", una pieza que nos hace bailar sin parar.

¡Vigilad, que resbala! Con niños más pequeños se puede usar yogur natural teñido con colorantes alimentarios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada