" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
diumenge, 1 de juny de 2014

Qui soc? / Quién soy

Recordeu a Mr. Potato? Era aquella patata que venia amb un munt de complements per donar-li diferents personalitats: ulls, nassos, boques, ulleres, barrets etc... La Carol, la mama de l'Arlet, m'ha sorprés avui amb una versió eco-handmade d'aquell divertit joc. El podeu fer a casa, només cal una mica d'imaginació partint d'una mateixa base.

La Carol m'explica com ho ha fet:
 - Dibuixar la base de la cara i col.locar velcro al lloc dels ulls, nas, boca, cabell...

- Dibuixar els complements en una cartulina.
- Pintar els complements amb la tècnica que vulguem.
- Protegir-ho amb ironfix (opcional)
- Retallar.
- Enganxar el resultat sobre una base de cartró.
- Retallar.
- Enganxar velcro per darrera.


    Com es juga? Fàcil, podeu combinar els complements tants cops com vulgueu. Per l'infant pot ser maco representar els membres de la família amb els seus trets caracterísitcs o personatges que li puguin agradar.


QUIÉN SOY?

    ¿ Recordais a Mr. Potato? Era esa patata que venia con un montón de complementos para darle diferentes personalidades: ojos, narices, bocas, lentes, sombreros... Carol, mama de Arlet me ha sorprendido hoy con una versión eco-handmade de aquel divertido juego. Lo podeis hacer en casa, solo hace falta un poco de imaginación partiendo de una misma base.  

   Carol me explica como lo ha hecho:
 - Dibujar la base de la cara y colocar velcro en el lugar de los ojos, nariz, boca, cabello...

- Dibujar los complementos en una cartulina.
- Pintar los complementos con la técnica que queramos. 
- Protegerlo con ironfix (opcional)
- Recortar
- Pegar el resultado sobre una base de cartón.
- Recortar.
- Pegar por detrás la otra cara del velcro.
    ¿Cómo se juega? Fácil, podeis combinar los complementos, tantas veces como querais. Para el pequeño puede ser bonito representar a los miembros de la família con sus rasgos característicos o personajes que le puedan gustar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada