" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
divendres, 30 de maig de 2014

Capsa de costura / Caja de costura

    Una altra manera de muntar una panera però amb materials més específics, en aquest cas elements de costura com botons grans, cremalleres, cintes, robes de diferents materials...tot un mon per experimentar. Joc basat en l'exploració i la manipulació dels objectes, adreçat a infants de 6 mesos a 10/12 mesos, podent iniciar-lo quan l'infant es mantingui assegut.CAJA DE COSTURA

    Otra manera de montar una cesta de los tesoros pero con materiales más específicos, en este caso elementos de costura como botones grandes, cremalleras, cintas, telas de diferentes materiales...todo un mundo para experimentar. Juego basado en la exploración y la manipulación de objetos, dirigido a niños de 6 meses a 10/12 meses, pudiendo iniciarlo cuando el bebé se mantenga sentado. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada