" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO




divendres, 4 d’abril del 2014

Dibuixant per Skype / Dibujando por Skype

Fa dies que no veig a la Clàudia i vam quedar de veure'ns per Skype. La tieta Marta sempre li proposa activitats però aquest cop va triar: "Tieta, vull dibuixar". Ella els seus colors i paper, jo els meus. "Tieta, fes un dibuix i deixa-me'l veure"...així va començar el joc; volia que dibuixèssim el mateix i cadascuna feia un pas mes enllà, triant els colors i les formes, pintant sense dir-nos res i veient després el resultat. 


Podem aprofitar les noves tecnologies però sense deixar de banda el paper i els llapissos de colors.




DIBUJANDO POR SKYPE

    Hace dias que no veo a Cláudia y quedamos para vernos por Skype. Tia Marta siempre le propone actividades pero esta vez escogió ella: " Tía, quiero dibujar". Ella sus colores y papel, yo los mios. "Tía, haz un dibujo y deja que lo vea"..así empezó el juego; quería que dibujáramos lo mismo y cada una daba un paso mas, escogiendo colores y formas, pintando sin decirnos nada i viéndo luego el resultado.

    Podemos aprovechar las nuevas tecnologías pero sin dejar de lado el papel y los lápices de colores.