" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
diumenge, 9 de desembre de 2012

GARGOT AMB NOM / GARABATO CON NOMBRE

   Cap als tres anys i mig d'edat els infants comencen a dibuixar posant nom a les seves produccions. En aquesta etapa l'infant dibuixa intencionadament; els dibuixos no varien gaire de l'etapa anterior, la del Gargot controlat, i els traços son rectes, ovals, corbs, línies tancades o entrecreuades. El mateix dibuix, un dia pot representar una cosa i al dia següent una altra. Es important no forçar l'infant que ens digui què ha dibuixat i esperar que sigui ell qui ens ho expliqui.    En aquests dos dibuixos, la Martina va dibuixar uns amics dels pares, en Johnny i la Marta.

    Gràcies Martina!


GARABATO CON NOMBRE

     Hacia los tres años y medio de edad los niños empiezan a dibujar poniendo nombre a sus producciones. En esta etapa, el niño dibuja intencionadamente; los dibujos no vairan mucho de la etapa anterior, la del Garabato controlado, y los trazos son rectos, óvalos, curvos, líneas cerradas o entrecruzadas. El mismo dibujo, un dia puede representar una cosa y al dia siguiente otra. Es importante no forzar al niño a que nos diga qué ha dibujado y esperar que sea él quien nos lo explique.

  En estos dos dibujos, Martina dibujó a unos amigos de sus padres, Johnny y Marta.

    Grácias Martina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada