" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO




divendres, 21 d’abril del 2017

Sant Jordi 2017

     Aquesta es una petita sel·lecció dels contes que més ens han agradat aquest any. Hi ha elements molt presents i influents en la vida dels infants de 0 a 3 anys:
     Els animalons, entre els quals ratolins i talps desperten tendresa, per ser petitons i viure amagats al seu cau i amb qui poden desenvolupar la seva imaginació, doncs poques vegades son vistos per nosaltres. I els gossos, animals de companyia, amics per alguns infants i causa d'algunes pors en d'altres però companys de petites i grans històries en qualsevol cas.

     La lluna, un element llunyà i innaccessible, present en les seves nits, en la immensitat del cel i en les lletres de cançons i contes.

    I per finalitzar, la caca, allò tan personal que surt del seu propi cos i que el simple fet d'anomenar-la causa moltes rialles.
  • EL RATOLÍ QUE ES VA MENJAR LA LLUNA , és la història d'un ratolí que creu haver-se cruspit un troç de lluna, quan després de desitjar tenir-la, la troba a la porta de casa seva.
  • ¡CORRE A CASA RATONCITO!  és la història d'un ratolí que no troba el camí a casa, es fosc i es va trobant una serie d'animalons que li fan por i ha d'apretar a correr fins que...
  • EL TALP I LA LLUNA REBONICA, un talp entestat en agafar la lluna fins que creu haver-ho fet i....oh, s'ha trencat.
  • LA TALPETA QUE VOLIA SABER QUI LI HAVIA FET ALLÒ AL CAP, una divertida història que ens mostra els diferents tipus d'excrements dels animals mentre la talpeta busca el culpable d'allò que té al cap.
  • NO es un gos que creu dir-se NO perque es la paraula que sempre escolta dels demés quan fa de les seves.
  • OH NO, CHARLIE! igual que l'anterior, en Charlie es un gos una mica entremaliat.