" Mon petit bloc neix com a part pràctica dels meus estudis d'Educació Infantil. Un cop finalitzats, segueixo endinsant-me en el mon dels infants i prenent apunts en el meu petit bloc de notes online" Marta.

"Mon petit bloc nace como parte práctica de mis estudios de Educación Infantil. Una vez finalizados sigo adentrándome en el mundo de la infancia y tomando notas en mi pequeño bloc de notas online" Marta.

ENTRADES DISPONIBLES EN CATALÀ I CASTELLÀ - ENTRADAS DISPONIBLES EN CATALÁN Y CASTELLANO
dilluns, 15 de desembre de 2014

Joc heurístic / Juego heurístico

 
    Com a continuació a la panera dels tresors, i quan l'infant comença a desplaçar-se, apareix el joc heurístic. Format per elements que no tenen una funció preestablerta, dona peu a fer combinacions, a agrupar, a omplir i buidar, encaixar, abocar etc...facilitant la creixent destresa a l'hora de fer manipulacions i relacionar objectes que es dona a partir dels 10/12 mesos i fins els 24 mesos d'edat. 

    L'abundància de materials, així com la varietat permet una bona estona de joc que finalitza endreçant l'espai i col·locant cada material al seu recipient o bossa corresponent.

      En aquest cas, he aprofitat uns recipients de llet en pols, decorant-los amb papers i cinta de colors.


JUEGO HEURÍSTICO

    Como continuación de la cesta de los tesoros, y cuando el niño empieza a desplazarse, aparece el juego heurístico. Formado por elementos que no tienen una función preestablecida, da pié a combinaciones, a agrupar, a llenar y vaciar, encajar, volcar etc...facilitando la creciente destreza a la hora de hacer manipulaciones y relacionar objetos que se da a partir de los 10/12 meses y hasta los 24 meses de edad. 

    La abundancia de materiales, así como la varidad permite un buen rato de juego que finaliza ordenando el espacio y colocando cada material en su recipiente o bolsa correspondiente. 

    En este caso he aprovechado unos recipientes de leche en polvo, decorándolos con papeles y cinta de colores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada